En supersmarrig pastarätt med glutenfri gnocchi av potatis, knaperstekt bacon, varma körsbärstomater och parmesan.
Till denna rätt använder du receptet på hemlagad, glutenfri potatisgnocchi.
Använd halva mängden. Gnoccin som blir över kan du steka upp en annan dag eller frysa in och ta fram vid senare behov.
Gnocchipanna med bacon och körsbärstomater
Spara på pinterestIngredients
- glutenfri gnocci kokt
- 1 bit purjolök ca 10 cm
- 250 g körsbärstomater 1 ask
- 1 förp. tärnat bacon
- färsk basilika
- 100 g parmesanost
- olivolja till stekning
Instructions
- Dela och skölj purjon noga, strimla den fint.
- Dela tomaterna.
- Hetta upp en stekpanna och bryn baconet i den. Skrapa över det brynta baconet i en värmetålig skål med ett hushållspapper i botten.
- Tillsätt lite olivolja i stekpannan och stek gnocchin gyllene i olivoljan.
- Tillsätt purjolök och tomater och låt fräsa med några minuter. Blanda ner bacon.
- Avsluta med färsk basilika och ett generöst lager riven parmesanost.
Notes
Till detta recept använder du receptet på hemlagad, glutenfri potatisgnocchi. Använd halva mängden.
Gnoccin som blir över kan du steka upp en annan dag eller frysa in och ta fram vid senare behov.