• Om
  • Recept: Baka glutenfritt
  • Recept: Laga glutenfritt
Baka och laga glutenfritt med Malin
Glutenfri pastaMiddag

Glutenfri gnocchi serverad med bacon och tomater

av Malin Vesterback 16 oktober, 2019

En supersmarrig pastarätt med glutenfri gnocchi av potatis, knaperstekt bacon, varma körsbärstomater och parmesan.

Till denna rätt använder du receptet på hemlagad, glutenfri potatisgnocchi. 

Använd halva mängden. Gnoccin som blir över kan du steka upp en annan dag eller frysa in och ta fram vid senare behov.

Skriv ut

Gnocchipanna med bacon och körsbärstomater

Spara på pinterest
Receptkreatör Malin Vesterback

Ingredienser

  • glutenfri gnocci kokt
  • 1 bit purjolök ca 10 cm
  • 250 g körsbärstomater 1 ask
  • 1 förp. tärnat bacon
  • färsk basilika
  • 100 g parmesanost
  • olivolja till stekning

Instruktioner

  • Dela och skölj purjon noga, strimla den fint.
  • Dela tomaterna.
  • Hetta upp en stekpanna och bryn baconet i den. Skrapa över det brynta baconet i en värmetålig skål med ett hushållspapper i botten.
  • Tillsätt lite olivolja i stekpannan och stek gnocchin gyllene i olivoljan.
  • Tillsätt purjolök och tomater och låt fräsa med några minuter. Blanda ner bacon.
  • Avsluta med färsk basilika och ett generöst lager riven parmesanost.

Anteckning

Till detta recept använder du receptet på hemlagad, glutenfri potatisgnocchi. Använd halva mängden.
Gnoccin som blir över kan du steka upp en annan dag eller frysa in och ta fram vid senare behov.
körsbärstomatpastapurjolök
0 kommentar
0
FacebookTwitterPinterestWhatsappEmail
Malin Vesterback

Finlandssvensk kreatör och entreprenör.

föregående inlägg
Så här gör du glutenfri gnocchipasta
nästa inlägg
Kyckling i gräddig sås med paprika, soltorkade tomater och basilika

Fler recept att pröva

Receptet på mina glutenfria falafel

16 april, 2021

Baka glutenfria naanbröd

9 juni, 2020

Quinoabiffar med tonfisk: fish cakes

19 maj, 2020

Italienska kycklingrullader med mozzarella, pesto och parmaskinka

4 maj, 2020

Glutenfri pizzadeg – snabbt och enkelt

8 april, 2020

Amerikansk kycklingsoppa

7 april, 2020

Snabb morotssoppa med fetaost

25 mars, 2020

Vegetarisk pastagratäng med bara 5 ingredienser

22 januari, 2020

Vegetarisk pastagratäng med svamp, tomat och mozzarella

16 januari, 2020

Glutenfria vegobullar med quinoa och morot

3 januari, 2020

Lämna en kommentar Avbryt svar

Recipe Rating




Spara mitt namn, e-post- och webbadress i denna webbläsare till nästa gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sök recept

Om bloggen

Om bloggen

Malin Vesterback

Hej och välkommen till min receptblogg! Här hittar du mig och mina glutenfria recept som jag utvecklar hemma i mitt kök i Vasa, Finland.

ENDAST FÖR INSPIRATION
Mina recept är på experimentstadiet. Jag kan inte garantera att du får ett likadant resultat hemma. Jag hoppas ändå att du är vågar pröva själv och berätta hur det gick! Tillsammans blir vi bättre på att baka glutenfritt.

Receptkategorier

  • Baka glutenfritt
    • Glutenfritt bröd
    • Glutenfritt knäckebröd och kex
    • Glutenfria mjuka kakor
    • Glutenfria muffins
    • Glutenfria småkakor
    • Glutenfria bullar
    • Glutenfri söt paj
    • Glutenfria tårtor
    • Glutenfri cheesecake
    • Glutenfria bakelser
  • Laga glutenfritt
    • Pizza & plåtbröd
    • Glutenfri matpaj
    • Soppa
    • Glutenfri pasta
    • Gryta
    • Fisk
    • Kyckling

About Me

About Me

Malin Vesterback

Finlandssvensk receptkreatör

malins glutenfria på instagram

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email

@2020 - All Right Reserved. Designed and Developed by Mynta Media


Tillbaka till toppen
Baka och laga glutenfritt med Malin
  • Om
  • Recept: Baka glutenfritt
  • Recept: Laga glutenfritt