• Om
  • Recept: Baka glutenfritt
  • Recept: Laga glutenfritt
Baka och laga glutenfritt med Malin
SommarTillbehör

Picklad rödlök med lime

av Malin Vesterback 15 juni, 2020

Picklad rödlök är ett otroligt uppiggande och trevligt tillbehör i hamburgare, på smörgåsen och i salladen. Limesaft gör rödlöken vackert rosa i färgen.

Klicka för att betygsätta receptet
[Totalt: 1 Medeltal: 5]

PICKLAD RÖDLÖK

Recept:
1 stor rödlök
2 lime, saften
1 tsk rörsocker
0,5 tsk salt
1 krm chilipulver
0,5 tsk malen ingefära

  1. Dela och strimla rödlöken.
  2. Lägg lökstrimlorna i en värmetålig skål och häll över kokande vatten (så mycket att det täcker).
  3. Låt löken mjukna i det heta vattnet en kort stund, ca 15 sekunder, och häll sedan av vattnet.
  4. Pressa limesaft över rödlöken och krydda. Rör om ordentligt.
  5. Täck skålen med plastfilm och låt stå i kylskåpet i minst ett par timmar före servering. 
Hur länge står sig picklad rödlök?

Picklad rödlök som ligger i sin lag övertäckt i en skål eller i en glasburk står sig i minst två veckor i kylen.


Spara på Pinterest: Picklad rödlök

limerödlök
1 kommentar
0
FacebookTwitterPinterestWhatsappEmail
Malin Vesterback

Finlandssvensk kreatör och entreprenör.

föregående inlägg
Baka glutenfria naanbröd
nästa inlägg
Glutenfri kaka med kaffesmak

Fler recept att pröva

Glutenfri tårta till 2-åringen: recept på siffertårta med...

2 augusti, 2021

Glutenfri västerbottenpaj toppad med lax och färskost

30 augusti, 2020

Kokospannacotta med mango i romsockerlag

12 juli, 2020

Chiapudding med jordgubbar

17 maj, 2020

Glutenfri jordgubbskaka med glass – supergott!

5 maj, 2020

Glutenfria tortillabröd med spenat

5 maj, 2020

Den supergoda pajen utan socker, nötter, ägg och...

26 april, 2020

Enkel glutenfri efterrätt: glutenfria mandelbakelser med grädde och...

22 april, 2020

Glutenfri sockerkaka med vaniljfyllning

29 februari, 2020

Kyckling i gräddig sås med paprika, soltorkade tomater...

17 oktober, 2019

1 kommentar

Ugnsrostade kikärtor, 3 såser och falafeltillbehör – Vegokäk 12 juni, 2016 - 13:19

[…] Picklad rödlök Tabouli – persiljesallad […]

Svara

Lämna en kommentar Avbryt svar

Recipe Rating




Spara mitt namn, e-post- och webbadress i denna webbläsare till nästa gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sök recept

Om bloggen

Om bloggen

Malin Vesterback

Hej och välkommen till min receptblogg! Här hittar du mig och mina glutenfria recept som jag utvecklar hemma i mitt kök i Vasa, Finland.

ENDAST FÖR INSPIRATION
Mina recept är på experimentstadiet. Jag kan inte garantera att du får ett likadant resultat hemma. Jag hoppas ändå att du är vågar pröva själv och berätta hur det gick! Tillsammans blir vi bättre på att baka glutenfritt.

Receptkategorier

  • Baka glutenfritt
    • Glutenfritt bröd
    • Glutenfritt knäckebröd och kex
    • Glutenfria mjuka kakor
    • Glutenfria muffins
    • Glutenfria småkakor
    • Glutenfria bullar
    • Glutenfri söt paj
    • Glutenfria tårtor
    • Glutenfri cheesecake
    • Glutenfria bakelser
  • Laga glutenfritt
    • Pizza & plåtbröd
    • Glutenfri matpaj
    • Soppa
    • Glutenfri pasta
    • Gryta
    • Fisk
    • Kyckling

About Me

About Me

Malin Vesterback

Finlandssvensk receptkreatör

malins glutenfria på instagram

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email

@2020 - All Right Reserved. Designed and Developed by Mynta Media


Tillbaka till toppen
Baka och laga glutenfritt med Malin
  • Om
  • Recept: Baka glutenfritt
  • Recept: Laga glutenfritt