Tillsätt äggen, ett i sänder, och fortsätt vispa tills du fått en luftig smet.
Rör ner yoghurten.
Blanda alla torra ingredienser; mjölsorter, psyllium, kryddor och bakpulver i en skål.
Vänd ner torra ingredienserna i äggsmeten, litet i taget,
Häll upp smeten i en kakform (20 cm i diameter) klädd med bakplåtspapper i bottnen.
Grädda kakan i 200 C, 30 minuter.
Låt kakan svalna, lossa den sedan försiktigt från formen och bred på chokladfluffet.
Anteckning
Vitchokladfluff med lingon3 dl vispgrädde, 150 g vitchoklad i bitar, 100 g frysta lingonHetta upp grädden i en kastrull; låt ej koka! Tillsätt chokladen och rör tills det smält. Tillsätt lingon och rör om Låt stå i kylen i minst 12h, gärna över natten. Ta ut skålen ur kylen och vispa upp lingon-chokladgrädden med elvisp tills önskad konsistens.