Om

av Malin Vesterback
Malin Vesterback:

Det ska vara en njutning att äta glutenfria bakverk - och enkelt att lyckas med glutenfria recept! Malins glutenfria recept är en inspirationskanal för dig som väljer bort gluten men inte vill kompromissa med smaken.

Om den här bloggen

Hej – och så roligt att du hittat hit till lagaglutenfritt.se 

Idén till den här sidan föddes under föräldraledigheten med min son Valter. Efter många kvällar vid datorn fick alla mina glutenfria recept som jag skapat under åren ett hem på internet.

Baka & Laga Glutenfritt lanserades i november 2019. Ett år senare har sidan 10 000 användare i månaden – det gör mig så glad! Men det bästa är ändå att denna resa bara börjat. Så många fler recept är på kommande nu och i framtiden.

Jag hoppas att du ska trivas här och få ny inspiration av att bläddra bland mina glutenfria recept och artiklar. 

 

Receptutveckling

Att ta fram glutenfria recept är ett hedersuppdrag för mig. Det finns fortfarande så mycket att utveckla och lära ut kring glutenfri gastronomi!

Jag hjälper företag och restauranger utveckla sina produkter, skapar recept för tidningar och mediahus och håller kurser för allmänheten. 

Har du frågor om recept kan du kontakta mig på formuläret nedan – eller komma med i min facebookgrupp där jag svarar på frågor om glutenfri bakning. Du kan också komma med önskemål på recept och innehåll.

 

Kontakta mig

Vill du samarbeta med mig? Intresserad av att gästblogga med ditt glutenfria recept? Förslag på innehåll – eller har du bara en liten undring? Tveka inte, sänd ett meddelande. Jag läser allt och svarar så fort som möjligt.