Om Baka & Laga Glutenfritt

Glutenfria recept av Malin vesterback

vision

Det ska vara en njutning att äta glutenfria bakverk - och enkelt att lyckas med glutenfria recept! Baka & Laga Glutenfritt vill vara en inspirationskanal för dig som väljer bort gluten men inte vill kompromissa med smaken.

Glutenfria recept för livsnjutare

I

dén till den här sidan föddes under föräldraledigheten med min son Valter. Jag har länge sysslat med bloggande och gjort innehåll för andra aktörer - men aldrig satsat på att göra en sida för mig själv - av mig själv.
Efter många års bakande och flertalet kokböcker med glutenfria recept finns det gott om material att fylla en webbplats med. 

Baka & Laga Glutenfritt lanserades i november 2019. Jag hoppas att du ska trivas här och få ny inspiration av att bläddra bland mina glutenfria recept och artiklar.

Receptutveckling

Nya idéer föds också hela tiden och jag ser framemot att fortsätta utveckla denna kanal med nya recept. Ett givande uppdrag med tanke på hur många som lider av glutenintolerans.

Har du frågor kring recepten kan du kontakta mig på formuläret eller komma med i min facebookgrupp där jag svarar på frågor om glutenfri bakning. Du kan också komma med önskemål på recept och innehåll.

Malin Vesterback

Kontakta mig

Vill du samarbeta med mig? Intresserad av att gästblogga med ditt glutenfria recept? Förslag på innehåll - eller har du bara en liten undring? Tveka inte, sänd ett meddelande. Jag läser allt och svarar så fort som möjligt.