Sätt ugnen på 175 C. Klä en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Skala bananerna och rör dem till mos med elvispen.
Vispa smör och socker mjukt och krämigt med elvisp.
Tillsätt ett ägg i taget under fortsatt vispning.
Blanda alla torra ingredienser och rör ner det i smeten växelvis med mjölken.
Rör till en tjock kaksmet och fördela den jämnt över bakplåten.
Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 35 minuter; testa med en trästicka att kakan är genomgräddad. Ta ut den och låt svalna på ett galler.
Lägg en bricka med ovansidan mot plåten. Vänd på alltsammans så att kakan landar på brickan och du kan ta bort plåten och bakplåtspappret som kakan gräddats på. Gör glasyren.
Glasyr:
Vispa mjukt smör, florsocker och färskost krämigt.
Tillsätt grädden och fortsätt vispa tills glasyren tjocknat.
Bred glasyren över kakan och toppa om du vill med hackade nötter.
Låt kakan vila i kylskåp ett par timmar före servering.