Ta fram en bakplåt och klä den med bakplåtspapper.
Ta fram din springform (20 cm i diameter) och använd den som mått för att rita en cirkel.
Vispa äggvitor på låg fart, i en ren bunke, tills de blivit skummiga och bildar toppar.
Tillsätt sockret, en tesked i taget, medan du vispar på hög fart.
Fortsätt vispa tills sockret så gott som löst upp sig i marängen (gnugga litet smet mellan fingrarna så känner du).
Vänd ner potatismjöl och kokosflingor i marängsmeten.
Fyll cirkeln på plåten med marängsmet och jämna till den.
Grädda botten i 15 minuter och låt svalna. Lägg den med undersidan uppåt i springformen (den borde passa, om inte pressar du till den med fingrarna bara).
Fodra innerkanten med plastfilm eller plastfolie. Ett tips för att få den styva plastfilmen att hållas på plats är att stryka litet neutral olja längs med springformens innerkant.
Vitchokladmousse
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten.
Hacka vitchokladen och smält den tillsammans med hälften av vispgrädden i en kastrull på låg värme.
Krama ur gelatinbladet och rör ner det i vitchokladen. Rör tills du fått en slät kräm - om gelatinet inte smälter direkt behöver du värma upp chokladen litet till.
Vispa resten av grädden lagom fast och vänd ner den i den avsvalnade chokladblandningen, en sked i taget.
Häll moussen över marängbottnen i springformen.
Skaka och slå tårtan försiktigt mot underlaget så att moussen får en jämn yta. Ställ in formen i frysen medan du gör mangomoussen.
Mangomousse
Blöttlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Blanda mangopuré med socker i en kastrull och låt koka upp.
Rör ner gelatinbladen i den varma mangokrämen och rör tills de smält.
Häll upp blandningen i en skål och rör ner apelsinkvarg.
Vispa slutligen upp grädden och vänd ner den i moussen.
Ta ut formen mede botten och vitchokladmousse ur frysen och kontrollera att ytan stelnat tillräckligt mycket för att hålla moussen, om inte så vänta en stund till. Det gör bara gott åt gelatinet i mangomoussen att stå en stund i rumstemperatur och samla sig innan den hälls upp i form.
Ös försiktigt över mangomoussen med en slev (häll inte).
Ställ in tårtan i frysen igen och låt den frysa helt i minst 6 timmar, gärna över natten.
Ganache
Ta fram den frusna tårtan och lossa den from formen.
Ställ den på en upp och nervänd bunke med ett bakplåtspapper under.
Koka upp grädden och häll den över vitchokladen som du hackat fint och lagt i en värmetålig liten kanna.
Smaksätt ganachen med mangopuré och häll den över tårtan, den rinner långsamt och stelnar snabbt.
Lägg tårtan på ett tårtfat och dekorera med ätbara pärlor eller annat i den stilen.