Kickstarta veckan med dessa bananpannkakor med jordnötssmör och kokosmjöl! De är perfekta att steka upp som stadig frukost eller servera som ett återhämtande mellanmål efter träning.
![](https://i2.wp.com/lagaglutenfritt.se/wp-content/uploads/2020/03/bananpannkakor2.jpg?fit=720%2C949&ssl=1)
Bananpannkakor med jordnötssmör
Du behöver:
- 1 banan
- 2 msk jordnötssmör
- 3 ägg
- 1 msk kokosmjöl
- kokosolja, till stekning
Gör så här:
- Vispa ihop alla ingredienser med en elvisp tills du fått en relativt slät smet.
- Värm en stekpanna och tillsätt ca 0,5 tsk kokosolja.
- Stek små runda pannkakor, en i taget, genom att klicka ut 2 msk smet per lagg.
- Stek gyllenbruna på båda sidor och upprepa tills smeten är slut. Du behöver vanligtvis inte tillsätta ytterligare olja mellan laggarna.
- Servera med färska bär och en klick yoghurt!
![](https://lagaglutenfritt.se/wp-content/uploads/2015/07/bananpannkakor1.jpg)
Du kanske också gillar:
- Glutenfri tårta till 2-åringen: recept på siffertårta med maränger och limekräm
- Receptet på mina glutenfria falafel
- Julcupcakes: Glutenfria pepparkaksmuffins med cream cheese frosting
- Söt-syrlig glutenfri kavring med tranbär och nötter – ett långjäst glutenfritt bröd
- Baka naturligt glutenfria pepparkakor – nytt recept på glutenfri pepparkakdsdeg 2020!