Kickstarta veckan med dessa bananpannkakor med jordnötssmör och kokosmjöl! De är perfekta att steka upp som stadig frukost eller servera som ett återhämtande mellanmål efter träning.
Bananpannkakor med jordnötssmör
Du behöver:
- 1 banan
- 2 msk jordnötssmör
- 3 ägg
- 1 msk kokosmjöl
- kokosolja, till stekning
Gör så här:
- Vispa ihop alla ingredienser med en elvisp tills du fått en relativt slät smet.
- Värm en stekpanna och tillsätt ca 0,5 tsk kokosolja.
- Stek små runda pannkakor, en i taget, genom att klicka ut 2 msk smet per lagg.
- Stek gyllenbruna på båda sidor och upprepa tills smeten är slut. Du behöver vanligtvis inte tillsätta ytterligare olja mellan laggarna.
- Servera med färska bär och en klick yoghurt!
Du kanske också gillar:
- Glutenfri tårta till 2-åringen: recept på siffertårta med maränger och limekräm
- Receptet på mina glutenfria falafel
- Julcupcakes: Glutenfria pepparkaksmuffins med cream cheese frosting
- Söt-syrlig glutenfri kavring med tranbär och nötter – ett långjäst glutenfritt bröd
- Baka naturligt glutenfria pepparkakor – nytt recept på glutenfri pepparkakdsdeg 2020!